Vilka vi är

I augusti 2022 startades Energy & Climate med ett engagemang av 2 drivna kollegor som har med ett gemensamt mål att bedriva ett företag som gynnar både kunder, leverantörer, beställare & anställda.

Ur den idén från detta koncept föddes e&c som sedan började ta form. Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet, tydlighet & alltid bemötas av ett professionellt arbete med tydlig kommunikation från första kontakt till att arbetet är utfört. Inget jobb är för litet & inget för stort.

Detsamma gäller våra anställda. Vi lägger hög vikt vid jämställdhet & prioriterar individens intresse i kombination med en bra arbetsmiljö.

Energy & Climate ska ses som ett företag där vi anställda ska jobba ihop med er som beställare. Vi ser att bästa sett för att jobba framåt är att jobba tillsammans.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Om du begär återställning av lösenordet kommer din IP-adress att ingå i e-postmeddelandet om återställning.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på er webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vart dina uppgifter skickas

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

VS & Kyla

Alexander Aho
Tel: 070 275 27 84
Mail: alexander@energyclimate.se

Ventilation

Robin Sundström
Tel: 076 808 91 81
Mail: robin@energyclimate.se

Ventilation

Vi utför alla typer av jobb inom ventilations yrkets område. Med bred kunskap inom ventialtion kan vi erbjuda jobb som tex:

  • Montage av ventilation inom industri & fastighet
  • Service & underhåll av befintliga system & anläggningar
  • Lagerbyten & filterbyten
  • Rengöring av ventilations system
  • OVK besiktningar av alla typer av installationer
  • Injustering av ventilations system av certifierad injusterare
  • Energi optimering av befintliga installationer
  • Samordningsansvar inom alla installationer på ett projekt.

Kontakt Ventilation

Robin Sundström
Tel: 076 808 91 81
Mail: robin@energyclimate.se